Valgplakater tjekkes efter anmeldelse til politiet

Furesø Kommune er politianmeldt for ikke at gøre noget ved ulovligt opsatte valgplakater. Nu har kommunen bedt de politiske partier om at tjekke deres plakatophængning. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Furesø Kommune blev i går politianmeldt af en borger, der mener, at der hersker et ulovligt og livsfarligt valgplakat-tyranni i kommunen.
Borgeren, Lars Wismann fra Farum, er stærkt utilfreds med, at borgmester Ole Bondo Christensen (S) tilsyneladende er ligeglad med ophængningen af valgplakaterne.
- Jeg har anmeldt sagen af hensyn til mine børns sikkerhed.
- Borgmesteren tager åbenbart gerne ansvaret for mine børns blod på asfalten, siger Lars Wismann.
Men borgmesteren fortæller, at sagen naturligvis bliver undersøgt. Og det gjorde kommunens by- og kulturdirektør Niels Thygesen allerede i går eftermiddag.
- Vore folk har kontrolleret opsætningen af valgplakaterne i henhold til de nye centrale regulativer, og langt de fleste hænger i overensstemmelse med reglerne.
- Der er nogle få, som hænger i strid med reglerne, men ingen er til akut fare for trafikanterne. Vi har nu henvendt os til de forskellige partier og bedt dem tjekke, at deres valgplakater hænger lovligt. Senere på ugen vil vi så kontrollere forholdene, forklarer Niels Thygesen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Nicolai 2 pix

galleryNicolai med Tourettes fik tæv på gaden: "Jeg vil ALDRIG gemme mig væk"

luftfoto af københavn

Trods udflytning: Hovedstaden har flere statslige arbejdspladser

20201121-123911-L-1920x1278we

playTraktor-demonstration risikerer at blive supersprederevent, siger eksperter

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere