Valgdebat i Solrød

1. nov. er der valgdebat på Solrød Gymnasium.

Onsdag d. 1. november fra kl. 15.00 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat på Solrød Gymnasium med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Solrød Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.

Arrangementet på gymnasiet er åbent for alle, og der er plads til ca. 400 personer. Gymnasiets kantine vil desuden holde åbent, så der er mulighed for at købe lidt lækkert til ganen.

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Lone Silberbrandt fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Solrød Gymnasium onsdag d. 1. novmber klokken 15, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Solrød kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.