Valgdebat i Rudersdal

Kom og mød den kommende borgmester i Rudersdal.

Onsdag d. 8. november fra kl. 19.55 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat på Havarthigaarden i Holte med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Rudersdal Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Marco Houlind fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Der er begrænset plads, så det er efter først til mølle princippet, der afgør om man får plads.

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Havathigaarden onsdag d. 8. november klokken 19:55, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Rudersdal kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Ole Bjørstorp

Vraget borgmester smækker med døren: ”Partiet har ikke behandlet mig godt”

ole bjørstorp merete amdisen

Kommentator efter bykongens fald: Dette vil jeg især holde øje med

bykonger

Disse Lorry-bykonger har været borgmestre i længst tid

Ole Bjørstorp

Bykonge vraget og er snart færdig som borgmester - her er afløseren

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere