Valgdebat i Lyngby-Taarbæk

Kom og mød den kommende borgmester i Lyngby-Taarbæk

Tirsdag d. 7. november fra kl. 19.30 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat på Stadsbiblioteket i Kongens Lyngby med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Lyngby-Taarbæk Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.
 

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Lone Silberbrandt fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Kom og vær’ med og hør hvad de lokale politikere har af ambitioner og drømme for Lyngby-Taarbæk Kommune de næste fire år.
 

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme på Stadsbiblioteket i Kongens Lyngby tirsdag d. 7. november, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside.

På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Lyngby-Taarbæk kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

 

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Stormflod (1)

Ny rapport om kæmpe ø-projekt får lunken modtagelse: "Det er simpelthen dødens pølse"

Enhedslistens erhvervsordfører Victoria Velasquez

Enhedslisten vil give gavekort til millioner af danskere

vote-hilleroed.jpg

Magten kan skifte ved kommunalvalget i Hillerød - nu vil V og S vise deres forskelligheder

20150610-174750-3-1920x1644we.jpg

playDansk Folkeparti reagerer på regnskabsrod for 37 millioner kroner

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere