Valgdebat i Hørsholm

Kom og mød den kommende borgmester i Hørsholm

Torsdag d. 2. november fra kl. 15.00 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat i Kulturhuset Trommen med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Hørsholm Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.
 

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Marco Houlind fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Det begynder allerede klokken 13

Fra klokken 13 er der mulighed for selv at tale med de lokale politikere. Hørsholm Kommune har sørget for at alle partier er inviteret til at stille stande op i foyer området i Trommen. Og på biblioteket er der mulighed for at tegne og aflevere sin tegning i forbindelse med tegnekonkurrencen ”Tegn det bedste ved Hørsholm”. Hørsholm Musikskole underholder, og der kan købes mad og drikke i Trommens café.

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Kulturhuset Trommen torsdag d. 2. november, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside.

På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Hørsholm kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

 

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Ole Bjørstorp

Vraget borgmester truede med at forlade S - nu skifter han mening

Stormflod (1)

Ny rapport om kæmpe ø-projekt får lunken modtagelse: "Det er simpelthen dødens pølse"

Enhedslistens erhvervsordfører Victoria Velasquez

Enhedslisten vil give gavekort til millioner af danskere

vote-hilleroed.jpg

Magten kan skifte ved kommunalvalget i Hillerød - nu vil V og S vise deres forskelligheder

Hørsholm

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere