Valgdebat i Herlev

Kom og mød den kommende borgmester i Herlev

Tirsdag d. 14. november fra kl. 15.00 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat på Centertorvet i Herlev Bymidte med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Herlev Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.
 

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Marco Houlind fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Kom og vær’ med og hør hvad de lokale politikere har af ambitioner og drømme for Herlev Kommune de næste fire år.

 

Det begynder allerede klokken 14.30
 

Borgerne i Herlev har mulighed for også selv at møde kandidaterne. På Centertorvet vil der fra klokken 14,30 være valgcafe. Her har Herlev Kommunes valgsekretariatet inviteret alle de opstillede partier til at præsenteret deres politik. Og byens borgere er velkomne både før, under og efter den TV-transmitterede debat. Arrangementet slutter klokken 16.30.

 

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Centertorvet i Herlev Bymidte tirsdag d. 14. november, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside.

På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Herlev kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

 

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Ole Bjørstorp

Vraget borgmester truede med at forlade S - nu skifter han mening

Stormflod (1)

Ny rapport om kæmpe ø-projekt får lunken modtagelse: "Det er simpelthen dødens pølse"

Enhedslistens erhvervsordfører Victoria Velasquez

Enhedslisten vil give gavekort til millioner af danskere

vote-hilleroed.jpg

Magten kan skifte ved kommunalvalget i Hillerød - nu vil V og S vise deres forskelligheder

Herlev

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere