Valgdebat i Gribskov

Kom til valgdebat og hør hvad partierne i Gribskov Kommune vil arbejde for de næste fire år, hvis de kommer til magten.

Fredag d. 27. oktober klokken 19.55 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat i Gribskov Kommunes nye kulturhus, Kulturhavn Gilleleje. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Gribskov Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.

Det begynder allerede klokken 17

Kl. 17.00 - 19.00 kan du speeddate en lokalpolitiker og få en direkte snak med dem over en bid mad i Restaurant Bolværket. Langborde i restauranten får hvert deres tema. Du kan enten vælge bord efter dit yndlingstema, eller vælge at tale med den eller de politikere, der har slået sig ned ved et af bordene. 

Dette punkt er desværre aflyst på grund af manglende tilmelding

Temaerne afspejler aktuelle diskussionstemaer som infrastruktur, byudvikling, børn, kultur eller andet. Undervejs serverer Bolværket en let tapas anretning. Efter en halv time kan man skifte bord eller gå i dialog med en anden politiker, helt efter lyst.

Den del koster 100 kroner.

Gratis og livlig debat

Klokken 19.55 er der mulighed for at følge TV2 Lorrys live debat. Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Marco Houlind fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Efter debatten vil der igen være mulighed for at tage en ekstra snak med den lokale kandidat.

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Kulturhavn Gilleleje, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Gribskov kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.

 
 

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik