Valgdebat i Gladsaxe

Kom til valgdebat i Silvan, og mød Gladsaxes kommende borgmnester

Mandag d. 13. november kl. 19.55 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat i Silvan på Gladsaxe Møllevej med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer der bor i Gladsaxe Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Lone Silberbrandt fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Silvan Mandag d. 13. novmber klokken 19.55, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2Lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Gladsaxe kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret