Valgdebat i Frederiksberg

Frederiksberg fejrer demokratiet med valgdebat, bobler og chokolade

Fredag d. 17. november fra kl. 19.30 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat i Frederiksberg Centret med lokal politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Frederiksberg Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Lone Silberbrandt fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

En festlig dag

I Frederiksberg Centret vil der også være politiske valgboder, hvor alle de opstillede partier og kandidater er repræsenteret, så her kan man møde sine lokale kandidater til en snak om de lokale emner. Valgboderne er åbne fredag kl. 10-20 og lørdag kl. 10-17. For at gøre aftene og valget ekstra festligt, serverer Frederiksberg Centeret kolde bobler til kunderne og chokolade.

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Frederiksberg Centeret, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Frederiksberg kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.