Valgdebat i Fredensborg

TV 2 Lorry sender vælgermøde live fra Humlebæk Bibliotek

Fredag d. 10. november fra kl. 15.00 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat på Humlebæk Bibliotek med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer der bor i Fredensborg Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Marco Houlind fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Det begynder allerede kl. 14.30

Allerede fra klokken 14.30 vil der være gang i den lokale debat. Alle opstillede partier er inviteret til Humlebæk Bibliotek og vil være klar til at møde borgerne til en snak om nærdemokrati og lokalpolitik fra 14.30 til klokken 16.

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Humlebæk Bibliotek, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Fredensborg Kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.