Valgdebat i Egedal

100 minutters valgmøde på Egedal Rådhus. Mandag d. 30. oktober invitere Egedal Kommune og TV 2 Lorry 300 borgere til to store valgdebatter på Rådhuset

De kommende uger er fyldt med tilbud om valgdebatter, men hvis du kun skal vælge en aften til at blive klogere på, hvad de lokale kandidater til Byrådet vil med Egedal, så sæt kryds ved mandag aften den 30. oktober kl. 18.00.

Som en del af valgkampagnen ’Alle stemmer tæller’ inviterer Egedal Kommune og TV2 Lorry nemlig til hele to store valgdebatter på Borgertorvet på Egedal Rådhus, der samlet varer 100 minutter.

Der bliver plads til i alt 300 borgere på Borgertorvet, og billetterne kan hentes ganske gratis på billetto.dk

Krydsild og aftensmad

Klokken 18 begynder de første 60 minutters valgdebat, hvor de otte opstillingsberettigede partier kommer i krydsild, når den tidligere DR2 Deadline-vært, Nynne Bjerre Christensen, udfritter partilederne om, hvad de vil med Egedal på en række kerneområder.

Efter debatten bliver Byrådssalen omdannet til en politisk café, hvor borgerne både kan nyde velsmagende wraps og pølsehorn, mens de taler politik med partierne ved cafébordene.

Hvis det kniber med at finde børnepasning til dette dobbelt valgmøde, så står Egedal Bibliotekerne klar på rådhuset til at lege og lave aktiviteter sammen med børnene, mens mor og far er til politik.

Livlig debat på TV 2 Lorry

TV 2 Lorry sender fra Egedal Rådhus i 19.30 udsendelsen. Og klokken 19.55 går debat nummer to i gang: 40 minutter med Lone Silberbrandt fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte her er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til byrådssalen mandag aften, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Egedal kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.

 
 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik