Valgdebat i Allerød

Kom til valgdebat og valgcafé på Allerød Gymnasium og hils på din kommende borgmester!

Onsdag d. 8. november fra kl. 15.00 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat på Allerød Gymnasium med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Allerød Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.
 

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Marco Houlind fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 
 

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Allerød Gymnasium onsdag d. 8. novmber klokken 15, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Allerød kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.
 

Valgcafé

Efterfølgende inviterer Allerød Gymnasium byens borgere og repræsentanter fra alle de opstillede partier i Allerød indenfor til en valgcafé fra kl. 16.00-17.30. Her kan Allerødborgere komme forbi, møde deres lokalpolitikere og få en god snak med dem over en kop kaffe og et stykke kage.

Vi glæder os til en god eftermiddag i demokratiets tegn!

 

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.