Vagtværn skal beskytte Hedeland

Dunkende techno­musik og hundredvis af dansende unge er ikke noget, man normalt forbinder med Hedeland, men naturområdet mellem Roskilde, Greve og Høje-Taastrup har ikke desto mindre været rammen om adskillige af den slags arrangementer gennem det seneste års tid, vel at mærke uden tilladelse fra hverken politiet eller Hedeland.

Nu er det blevet bestyrelsen for I/S Hedeland for meget, så nu bliver der sat vagtfolk ind for at sætte en stopper for festerne, skriver DAGBLADET Roskilde.
- Der har været et voldsomt hærværk i forbindelse med festerne. Bommene ind til Hedeland har været skåret op, og borde og bænke er blevet ødelagt, men vi har ikke belæg for at sige, at det direkte er dem, der har været til fest derude, der har begået hærværket, siger Hedelands bestyrelsesformand, Laurids
Christensen.
Seneste fest var i pinsen, hvor flere beboere i Reerslev klagede til politiet over støjen. Laurids Christensen har forståelse for, at politiet ikke havde ressourcer til at gøre noget ved anmeldelserne, men nu tager bestyrelsen sagen i egen hånd.
- Vi har fundet ud af, at der på internettet bliver annonceret med technofester, men der står kun, at det finder sted »et sted på Sjælland.« Derfor ved vi ikke, om det er hos os, men nu allierer vi os med et vagtselskab de dage, hvor vi ved, at der er indkaldt til fest, siger Laurids Christensen.
Klip, der er lagt ud på internettet fra festerne, antyder, at der er flere hundrede deltagere i det, som går under betegnelsen »skovfester«. Efter hver fest har egetræsbommene til Hedeland været skåret op med sav, og borde og bænke i massiv eg har lidt overlast. Alene udgiften til en ny bom løber op i 5000-6000 kroner. Men det er nu ikke kun den økonomiske side af sagen, der irriterer bestyrelsen.
- Høj musik i et rekreativt område hører ingen steder hjemme. Alt bliver jo skræmt væk i mere end 24 timer, siger Laurids Christensen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik