Væbnet røveri mod cafe i Greve

To mænd begik søndag væbnet røveri mod en cafe i Greve. Gerningsmændene sprøjtede også tåregas på personalet.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser to mænd, der søndag aften begik et væbnet røveri mod Cafe under Uret i Greve.
De to gerningsmænd kom omkring klokken 20 ind på cafeen og under trussel med en pistol forsøgte de at få personalet til at udlevere dagens omsætning.
Derudover sprøjtede den ene af gerningsmændene tåregas i ansigtet på personalet. Heldigvis kom ingen personer til skade under røveriet, og røverne fik heller ikke noget udbytte af deres ugerning.
Efter røveriet tog de to mænd benene på nakken og forsvandt. Politiet er dog ikke helt på bar bund i sagen.
- Vores efterforskning har givet os nogle gode spor at gå efter. Der er tale om gode tekniske spor, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands politi, Michael From Hansen.
Politiet håber dog stadig på hjælp fra personer, der eventuelt kunne have set noget.
Den ene gerningsmand signaleres som en mand af ukendt alder og cirka 180 cm høj. Han var under røveriet iført en brunlig jakke med sort skulderparti, en hvid hættetrøje, sorte bukser og sorte sko. Derudover havde han medbragt en sort rygsæk eller et net.
Den anden mand beskrives ligeledes som en mand af ukendt alder og cirka 180 cm høj. Han var iført en brunlig hættetrøje, sorte arbejdsbukser, hvide sko og havde et hvidt tørklæde for ansigtet. Derudover var han iført gullige handsker.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik