Våben fundet i sø

Dykkere har fundet to våben i Kimmerslev Sø.

Politiet har siden i går morges finkæmmet Kimmerslev Sø, både under vandet med dykkere og langs bredden med hunde. Nu har deres eftersøgning givet pote.

- I går lige inden lukketid fandt vi en revolver. Den skal nu undergå våbentekniske undersøgelser hos vores teknikere, siger Hans Erik Raben, politikommissær ved København Politi til TV 2 Lorry. 

Han kunne i går bekræfte, at politiet håbede at finde et haglgevær og en revolver i søen, som gerningsmænd benyttede ved et trippeldrab på Frederiksberg natten til den 11. november sidste år. 

Her trængte de ind i en lille et-værelses lejlighed på Christian Poulsens Vej og likviderede tre unge mænd, der lå og sov.

- Her til morgen har vi gentoptaget eftersøgningen i samme sø, men et nyt sted, og vi har fundet en pistol, siger Hans Erik Raben.

En pistol blev ikke umiddelbart brugt ved drabene på Frederiksberg, og politiet regnede ikke med at finde den. Den skal nu også undersøges. Politiet forventer ikke, at den kan kædes sammen med trippeldrabet. 

- Den bærer præg af at have ligget i lang tid, siger Hans Erik Raben.

Af hensyn til efterforskningen kan han ikke komme nærmere ind på, hvad sammenhængen er mellem Kimmerslev Sø og trippeldrabet på Frederiksberg.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere