V opruster før kommunalvalg: Indstiller ny spidskandidat

Venstre i København indstiller ny spidskandidat til kommunalvalget i november 2017. Men spidskandidaten bliver ikke valgt uden kamp, siger modstander.

De to kommunalpolitikere Cecilia Lonning-Skovgaard og Pia Allerslev kommer til at kæmpe for spidskandidaturet i partiet Venstre i København.

Tirsdag aften pegede bestyrelsen for Venstre i København enstemmigt på Cecilia Lonning-Skovgaard som spidskandidat for partiet til kommunalvalget i 2017.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Venstre i København.

Før deadline den 10. juni meldte de to politikere sig på banen for at blive spidskandidat for regeringspartiet.

Men selvom bestyrelsen nu har indstillet Cecilia Lonning-Skovgaard som spidskandidat, så giver børne- og ungeborgmester i Københavns Kommune, Pia Allerslev, ikke op.

Hun har efterfølgende meddelt, at hun fortsat vil opstille som spidskandidat.

Derfor skal medlemmer af Venstre København til stemmeurnerne for at vælge, hvem af de to der skal være spidskandidat for partiet. Det vil ske på et opstillingsmøde den  20. september.

'Bestyrelsen stod med to fantastisk stærke og yderst kompetente kandidater, men har vægtet Cecilia Lonning-Skovgaards mange-årige politiske arbejde i borgerrepræsentationen for Venstre, hendes store ledelses- og erhvervserfaring og politiske visioner', står der blandt andet i pressemeddelelsen.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik