Foto: Steffen Ortmann - Scanpix

V om Albertslunds folkeskole: "Vi får ikke nok for pengene"

Ved TV 2 Lorrys valgdebat i Albertslund mandag eftermiddag blev folkeskolen diskuteret blandt politikerne.

Albertslund Kommune ligger i top 5, når det gælder udgifter per elev i kommunens folkeskolen. Men elevernes eksamensresultater afspejler ikke de høje udgifter.

Derfor var der lagt op til debat, da spidskandidater Steen Korsgaard Christiansen fra Socialdemokratiet, Brian Palmund fra Venstre, Leif Pedersen fra SF og Radikale Venstres Dennis Ejby Schmock skulle gøre rede for deres vision for folkeskolen.

Tina Lindehoff, der er mor til tre børn, stod klart til at sparke debatten igang. Hun har valgt at flytte de største børn ud af folkeskolen til fordel for privatskolen, da de nåede udskolingsklasserne.

- Det handlede for mig om at sikre, at hendes læring blev taget seriøst. Min oplevelse har været, at fornemmelsen for den enkelte elev ikke ses. Og når man ikke bliver set, så mister man motivationen - og så mister man læring, siger Tina Lindehoff.

Ifølge Brian Palmund, der er Venstres spidskandidat i Albertslund, får kommunen alt for lidt for de penge, som der bruges på folkeskolen i kommunen.

Se, hvad de andre politikere svarede her:

10:08 Luk video