V i Hørsholm holder igen med Løkke-støtte

Venstre i Hørsholm har modsat V-vælgerforeninger flere andre steder i landet valgt ikke at melde ud omkring holdningen til, om Lars Løkke Rasmussen skal fortsætte som formand.

Således står det fast, at Venstre i Hørsholm ikke udtrykker sin forbeholdne støtte til den kontroversielle formand. Og dermed kan Løkke ikke samle fuld opbakning i sin egen baghave."Jeg har da en mening om sagen, men hos Venstre i Hørsholm ønsker vi ikke at melde ud lige nu. Vi afventer, hvad der sker på hovedbestyrelsesmødet tirsdag. Landsmødet har ansvaret for at udpege en ny formand, og hovedbestyrelsen kan stille formanden til regnskab," fastslår formand Jørgen Eierfeldt over for Ugebladet:

"Gør vi det bedst med Lars Løkke eller uden Lars Løkke? Det er det, jeg gerne vil have svar på fra hovedbestyrelsen og partiets ledelse, inden jeg udtaler mig."

Mere proaktiveJørgen Eierfeldt og Venstre i Hørsholm ønsker ikke at kommentere på de sager, som har bragt Lars Løkke så meget i negativt fokus, at det nu er et emne, om han skal fortsætte som formand for Venstre.

"Men jeg synes, at vi i Venstre sagtens kunne have været mere proaktive over for pressen, for hvorfor melder man først ud, når man er presset helt op i en krog? Var jeg pressechef, var der flere ting, jeg ville have lanceret på forhånd," siger Eierfeldt til Ugebladet:

"Vores eneste interesse hos Venstre i Hørsholm er, at der lægges en plan, så Venstre igen bliver landets største parti. Om det bliver med eller uden Lars Løkke, må tiden vise."

Ét medlem af Venstre i Hørsholm har dog udtalt sig om Løkke. Det er kommunalbestyrelsesmedlem Esben Dyekjær, der til Ritzau har sagt, at han mener, at Lars Løkke bør gå af.

"Det står jeg stadig inde for. Lars Løkke forplumrer billedet og det, som Venstre står for. Og han gør det svært for os andre at føre politik," forklarer Dyekjær til Ugebladet.

Hans udtalelser falder ikke i god jord lokalt. Men de får ingen konsekvenser for ham.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik