USA kyst til kyst: Team Hope er i mål

5700 kilometer er tilbagelagt og Peter Møller og Erik Bergmanns projekt er en succes.

De sidste fem uger har de to aldrene herrer hver dag tvunget trætte kroppe op på jernhingsten for at komme et stykke nærmere det endegyldige mål: At køre fra San Fransisco til Central Park i New York. Nu er de fremme og ved ankomsten stod familie og venner klar med blomster, flag og utallige kram.

- Det er stort det her. 5700 kilometer fordelt på 32 etaper. Og nu står vi her med vores familier.... siger Peter Møller til de fremmødte, men må stoppe op og tager en hånd op til øjnene. Erik Bergmann, kommer til til undsætning.

-.... og venner, koner og kærester og vi er røvhamrende stolte over at være her. Men vi er virkelig også glade for, at i er kommet for at tage i mod os.

Klapsalverne bryder ud endnu engang, og de to herrer vinker.

Se mere video fra turen her

Gennem blæst, regn og tolv amerikanske stater

Starten gik i september måned, hvor Peter og Erik tog fat på første etape fra San Fransisco. Sidenhen har de båve været ude på store omveje, kørt i frostgrader og haft styrt og sidde sår, men nu er de kommet i helskindet gennem strabadserne.

Nu står familie og venner klar til at og hylde dem.

quote Vi har kørt så langt, kørt så mange højdemeter og har haft så mange smerter, så det ville være noget fladt, hvis der slet ikke var nogen til at tage i mod os

Erik Bergmann

Turen har taget dem gennem intet mindre end 12 stater på tværs af kontinentet

San Fransisco >>> New York

Californien, Nevada, Utah, Colorado, Wyoming
Nebraska, Iowa, Illionis, Indiana, Ohio, Pensylvania, New York

Her er den vilde rute:

Samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse

Erik Bergmann og Peter Møller kører ikke kun den lange tur for at bevise noget over for sig selv. De har begge haft svært sygdom. Kræft og slemme rygproblemer. De kører også for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Det projekt kan du støtte her


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik