Ups! SAS aflyste 800 flyafgange ved en fejl

Røde ører i flyselskabet - 800 flyafgange blev aflyst på grund af en systemfejl

Pist væk.

Som ved et trylleslag forsvandt 800 planlagte SAS-flyvninger pludselig fra bookingsystemer i rejsebureauer og salgskontorer forleden.

Det var afgange på ni specifikke ruter i perioden 14. maj til 31. august, der pludselig var aflyst. Fejlen var kortvarig, men de rejsebureauer, der havde booket passagerer til de 800 afgange fik besked om at foretage en genbookning. Det har formentlig givet dem en hel del ekstra arbejde - for de mange afgange dækker over hele 70.000 flysæder.

-"Aflysningerne skyldes en systemfejl, som desværre betød, at et mindre antal af vores flyvninger i to timer var registreret som aflyst. Agenter og rejsebureauer fik besked om fejlen kort efter. På de berørte flyvninger var der gennem cirka 200 rejsebureauer og agenter foretager omkring 450 bookinger. Derfor er omfanget af ombookinger for den enkelte agent eller bureau begrænset. Vi beklager naturligvis det ekstra arbejde, som fejlen har påført vores samarbejdspartnere," siger Anna Vibeke Nielsen, der er kommunikationskonsulent hos SAS i Danmark til magasinet Check-In.dk.

 

Det var blandt andet ruter til Gdansk, Gøteborg, Vilnius og ruter fra Bruxelles og Bergen til København, der blev berørt af fejlen.

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik