To unge mænd overfaldet med knive i Ballerup

To gange i løbet af lørdag nat blev politiet kaldt ud til knivstikkerier på Københavns Vestegn. Tre er såret.

Ingen af de implicerede unge mænd i to knivstikkerier på Københavns Vestegn vil fortælle politiet noget om, hvad der foregik, og hvad der gik forud for knivstikkerierne, og derfor ved politiet ikke, om sagerne hænger sammen, eller hvad de handler om.

- Vi er opmærksomme på, at sagerne kan hænge sammen, men indtil videre behandler vi dem som to adskilte sager, siger vagtchef Kim Svenningensen, Københavns Vestegns Politi.

Omkring klokken tre natten til lørdag bliver der ringet til 112, og et anonymt vidne fortæller, at en ung mand bliver jagtet af fire til fem unge mænd på Banegårdspladsen i Ballerup. Alle de unge mænd er af anden etnisk herkomst end dansk.

- Da politiet når frem, er den 18-årige unge mand blevet stukket i ryggen og i skulderen, siger Kim Svenningsen.

Ifølge vagtchefen er den 18-årig uden for livsfare, men han er ikke videre meddelsom om hændelsesforløbet.

Omkring klokken halv fem tidlig lørdag kommer endnu en anmeldelse til Vestegnens Politi, der går ud på, at to unge, der sidder i en bil på Baltorpvej i Ballerup med nedrullede ruder, er blevet overfaldet.

Den ene af de to mænd på 19 år, der også er af anden etnisk herkomst, bliver stukket med en kniv og får overfladiske sår på halsen og et slag i ansigtet. Den anden unge fyr på 20 år får et slag på armen.

- Heller ikke de to vil fortælle, hvad der er foregået, siger Kim Svenningsen.

Politiet vil gerne høre fra eventuelle vidner til episoderne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik