Unge bliver undervist i at kunne sige fra

Unge fra Brøndby Strand har fået nogle værktøjer til at kunne bruge ordets magt til at få politikernes opmærksomhed. Lørdag fremlagde de forskellige præsentationer.

En gruppe unge fra Brøndby Strand har trænet retorik i et år.

Målet har været at give dem værktøjerne til at blande sig i den offentlige debat og sige til og fra i planlægningen og udviklingen af Brøndby Strand.

- Når det kommer til unge, bliver vi snakket om og ikke med. Derfor er det vigtigt, at vi ved, hvordan vi bruger ordene, så man får politikerne til at lytte, så der bliver truffet beslutninger med os i stedet for for os, lyder det fra 14-årige Saleha Iram Ashraf.

 

Det er Brøndby Strand Ungefællesskab og Mellemfolkeligt Sammenvirke, der står bag træningen, og lørdag aften skulle de unge vise, hvordan de kunne bruge ordene ved at fremlægge forskellige præsentationer i Kulturhus Brønden i Brøndby Strand.

- Jeg skal fremføre et digt, og andre skal optræde med rap og sang, men mange af os bruger det som en måde at komme ud til folk på, fortæller Saleha Iram Ashraf.

De unge har haft forskellige workshops, hvor de blandt har fået undervisning i, hvordan man kan stå på en scene med god udstråling, og hvad der virker på folk.

- For eksempel virker det godt at holde nogle pauser, når man læser et digt op, forklarer Saleha Iram Ashraf.

Blandt gæsterne til arrangementet lørdag aften var Brøndbys borgmester.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik