Ungdomsboliger på vej til Jagtvej 69

Det bliver formentlig forretninger og ungdomsboliger, der skal erstatte Ungdomshuset på Jagtvej 69. Det oplyser ejer af Udviklingsselskabet af 2010 Aps Carsten Tidgen Houtved, der tilbage i april måned i år købte grunden, til DR København.

      Siden Ungdomshuset under stor postyr blev ryddet og revet ned i starten af marts 2007, har mystikken bredt sig, om hvad der skal bygges på Jagtvejsgrunden, der siden nedrivningen har stået uberørt hen.

      Udviklingsselskabet af 2010 Aps har, siden man købte grunden, følt sig frem overfor Københavns Kommune og enkelte naboer, om de byggetanker man har med den omstridte og landskendte adresse på Nørrebro.

Butikker og boliger på Jagtvej 69

Planerne - som de ligger i dag - går på en nybygning på Jagtvej 69, som skal indholde forretninger i stueetagen og ungdomsboliger på de øverste etager.

      - Vi undersøger for tiden, hvilke muligheder vi har for udviklingen på Jagtvejsgrunden, og forventer at der kan etableres en karréudfyldning med erhverv i bunden og boliger på de øvrige etager, siger Carsten Tidgen Houtved til DR København.

 Samtidig understreger han, at man endnu ikke har talt med alle naboer til Jagtvej 69 om planerne med grunden. Men man har taget kontakt til de nærmeste naboer om snarlige møder og håber på at få en positiv dialog om byggetankerne.

      Med hensyn til de tidligere brugere af Ungdomshuset, der stadig har følelser for Jagtvej 69 grunden, håber Carsten Tidgen Houtved, at man ikke generer nogle af dem med de nye byggeplaner.

      - Vi har forståelse for de følelser, der har været omkring ungdomshuset. Men vi ser ikke købet af grunden som en del af de uoverensstemmelser, der har været mellem brugerne, Faderhuset og kommunen.

Forhandlinger igang om Jagtvej 69-byggeriet Hvor mange ungdomsboliger der skal være på adressen, og hvilke forretninger der er tiltænkt i stueetagen. er der endnu ikke taget stilling til, da forhandlingerne med Københavns Kommune og dialogen med naboerne endnu ikke er færdige.

      Derfor er det også meget usikkert, hvornår en byggetilladelse for Jagtvej 69 kan ligge klar og byggeriet gå igang.

      Kilder hos Københavns Kommune bekræfter overfor DR København, at man tilbage i august så de første byggeplaner fra Udviklingsselskabet af 2010 Aps. Planer som man har gjort enkelte indsigelser imod, og som man stadig venter svar på. Men umiddelbart vurderer man, at det ikke er større ting, der skiller parterne.

     


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik