Ungdomsbande jagtes af Nordsjællands Politi

6-10 unge mennesker står bag fire gaderøverier og et overfald på en buschauffør, mener politiet.

Nordsjællands Politi vil gerne have fingre i en gruppe unge, der ifølge politiet står bag fire grove gaderøverier og et overfald i weekenden.

Der er tale om 6-10 unge, der fredag aften og natten til lørdag blandt andet truede en medborger med kniv, overfaldt en buschauffør og overfaldt to andre unge på Vestre Stationsvej ved Rungsted Station.

Ifølge Nordsjællands Politi er gerningsmændene unge mennesker i 16-årsalderen. De fleste er etnisk danske, men der er også en ung mand med afrikanske rødder i gruppen, oplyser politiet.

Det første røveri fandt sted klokken 21.45 fredag i bus 501 S på vej til Kokkedal Station. Her blev en person med kniv truet til at udlevere sin iPhone 5S.

Klokken cirka 22.15 blev en anden person truet til at udlevere sine cigaretter ved Hørsholm Midtpunkt.

Klokken cirka 23 overfaldt gruppen en buschauffør med flere knytnæveslag i brystet. Det skete i en bus 150 S, der befandt sig på Usserød Kongevej ud for nr. 89, oplyser politiet.

Cirka kvart i 1 lørdag nat overfaldt gruppen, der nu var på cirka 10 personer - herunder en pige - to andre unge mennesker på Vestre Stationsvej ved Rungsted Station. Den ene fik frastjålet sin studiekort og den anden en mobiltelefon. I den sammenhæng blev begge unge mænd nikket en skalle.

Det er indtil videre lykkedes politiet at identificere to af de unge. De blev anholdt søndag og varetægtsfængslet i dag, mandag.

Nordsjællands Politi er i besiddelse af videoovervågning fra bussen, og politiet er nu i færd med at 'banke på døre' for at få identificeret de øvrige unge i banden.

Man er desuden ved at indhente overvågningsbilleder fra de øvrige forbrydelser, lyder det fra politiet.

Hvis man har set noget, der kan hjælpe politiet i sagen, bedes man kontakte efterforskningskoordinator Susan Larsen på 25 66 01 33.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20061111-165214-4-1920x1247we (1)

Anklage: Albaner i Kastrup brugte kryptomobiler og hemmelige rum i største narkosag nogensinde

Taastrupgård vandalisme dæk skåret op

Her har 60 biler fået skåret dæk op: Nu sætter politiet ind over for vandaler

Drab i Gentofte

15-årig før slagsmål, hvor 18-årig blev dræbt: "Tag maskering med"

Jesper Jul

playFire år efter drabet på politibetjent: Nu samler kollegas kone ind i hans minde

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere