Ung sangerinde forgiftet nytårsaften: "Stol ALDRIG på nogen"

- Det er noget, jeg ikke engang ønsker skal ske for min værste fjende, lyder det fra sangerinde, der er blevet forgiftet til en fest nytårsaften.

Det skulle have været en fantastisk festaften, men nytårsaften endte som et mareridt for den unge danske sangerinde Sandra Monique.

quote - Mine organer lukkede ned, og min krop krampede med 5 minutters mellemrum i 6 timer. 

Sandra  Monique

Hun blev indlagt på Hvidovre Hospital, hvor lægerne blandt andet fandt LSD, MDMA, kokain og amfetamin i hendes blod. Det skriver sangerinden i Facebook-opslag, hvor hun opfordrer alle andre unge kvinder til at passe på deres drinks, når de er til fester.

Sandra  Monique, der blandt andet har deltaget i Popstars og Melodi Grand Prix, mener selv, at nogen har puttet piller i den sidste drink, hun fik til festen. Hun beskriver, at hun havde en god aften, indtil hun pludselig besvimer.

- En af mine bedste veninder måtte give mig førstehjælp indtil ambulancen kom, skriver sangerinden på Facebook.

Ifølge Sandra Monique fandt lægerne på Hvidovre Hospital i alt 14 forskellige slags stoffer i hendes blod.

- Mine organer lukkede ned, og min krop krampede med 5 minutters mellemrum i 6 timer. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at dette skulle ske for mig. Jeg er en glad pige, der aldrig har rørt stoffer før - det ligger så fjernt fra mig, skriver sangerinden på Facebook. 

quote Det er noget, jeg ikke engang ønsker skal ske for min værste fjende.

Sandra  Monique

Opslaget er i skrivende blevet delt omkring 2000 gange, og det vælter ind med venlige ord til sangerinden.

'Jeg lærer aldrig og forstå, hvordan folk kan gøre sådan noget imod andre mennesker! Det er så klamt! Jeg håber virkelig, at du får det bedre Sandra! God bedring! Og kæmpe knus til dig!', skriver Camilla Hornhof Andersen.

Sandra Monique slutter sit opslag på Facebook af med følgende ord:

- Det er noget, jeg ikke engang ønsker skal ske for min værste fjende. PAS PÅ JERES DRINKS, NÅR I DRIKKER. Det her MÅ IKKE ske.

TV 2 har været i kontakt med Sandra Moniques veninde, der lige nu styrer hendes Facebook-side. Veninden fortæller på vegne af familien, at de ønsker ro på lige nu, 'så Sandra kan få fred til at komme ovenpå igen'.

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik