Ung mand skræmt fra vid og sans – Opsøgt af tæskehold med baseballbat

En 25-årig mand måtte tage benene på nakken, da han blev opsøgt en gruppe mænd med et baseballbat.

Mandag eftermiddag modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en 25-årig mand fra Taastrup, som fortalte, at han var blevet overfaldet på et autoværksted.

Her var han blevet opsøgt af nogle mænd, som havde truet ham med et baseballbat, fremgår det af politiets døgnrapport.

Det lykkedes den 25-årige af flygte fra stedet, uden at han kom til skade. Den 25-årige kontaktede politiet, der hurtigt kom frem til stedet.

Ud fra beskrivelse af gerningsmændene og det køretøj, som de ankom i, fandt politiet kort efter frem til de mistænkte, som blev standset i en bil i Ølby Centret.

Fire mænd anholdt

Politiet anholdt fire mænd, en 23-årig mand fra Køge, en 21 og en 23-årig fra Høng og en 38-årig mand uden fast bopæl, som alle blev sigtet for vold og taget med på politistationen.

I bilen fandt politiet en baseballbatt og en hardballpistol. De fire mænd blev afhørt til sagen. Motivet til episoden var umiddelbart en tidligere uoverensstemmelse imellem den 25-årige og den 23-årige mand fra Høng.

Sagen blev herefter vurderet af anklagemyndigheden, der ikke fandt at der var grundlag for at fremstille mændene i grundlovsforhør. De fire mænd blev løsladt efter endt afhøring og sagsbehandling, men er fortsat sigtet i sagen. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik