Ung mand fængslet for røveri i Gilleleje

23-årig meldte sig selv efter et røveri med pistol mod en købmand i Gilleleje. Nu er han varetægtsfængslet.

 
En 23-årig mand blev søndag formiddag ved Retten i Lyngby varetægtsfængslet i fire uger for et røveri mod en købmand i Gilleleje.
Røveriet skete for godt tre uger siden, og lørdag troppede manden, som politiet mistænker, i selskab med sin advokat op hos Nordsjællands Politi.
Det var 13. marts ved 17-tiden, at ekspedienten i Spar-butikken på Hovedgaden med en pistol blev truet til at udlevere penge fra kassen.
Røveren stak af med pengene i en pose, men en tilfældig ældre mand uden for forretningen opfattede, hvad der var sket.
Han greb fat i røverens højre arm, men det lykkedes den flygtende at flå sig fri og styrte videre ud i et fodgængerfelt. Her blev han snittet af en bil, før han fortsatte flugten.
Senere snusede en hundepatrulje sig frem til blandt andet en efterladt trøje, og på den måde har politiet sikret sig dna-spor.
Undervejs i efterforskningen har politiet haft en mistanke om, at Spar-røveren også kunne være gerningsmand til to andre røverier i marts i Gilleleje, der gik ud over en Aldi og en tøjbutik.
Ifølge vagtchef Henrik Rasmussen, Nordsjællands Politi, vil politiet i første omgang kræve manden varetægtsfængslet for røveriet i Gilleleje. Men sigtelsen mod ham kan blive udvidet under efterforskningen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik