- Det bliver et helt specielt øjeblik for mig. Jeg er kommet på Roskilde Festival, siden jeg var lille, siger Carl Emil Petersen. Foto: Presse / Roskilde Festival

Ulige Numre-forsanger debuterer solo på Roskilde Festival

Den tidligere Ulige Numre-frontmand Carl Emil Petersen spiller til sommer sin første solokoncert på en af Roskilde Festivals største scener.

Det danske rockband 'Ulige Numre' er gået i opløsning. Men det betyder ikke, at vi skal undvære Carl Emil Petersens sprøde stemme. Sangeren, der er opvokset i København, har for nyligt meddelt, at han går solo og udsendte i sidste uge sin første single 'Liv for døden'. 

Og der er fart på for den unge sanger. Hans første koncert bliver nemlig på Roskilde Festivals andenstørste scene 'Arena', hvor der er plads til 17.000 publikummer under teltdugen. 

- Det bliver et helt specielt øjeblik for mig. Jeg er kommet på Roskilde Festival, siden jeg var lille.

Carl Emil Petersen

Det oplyser Roskilde Festival i en pressemeddelse. 

- Det bliver et helt specielt øjeblik for mig. Jeg er kommet på Roskilde Festival, siden jeg var lille, og festivalen har haft stor betydning for, at jeg selv endte med at blive sangskriver. Jeg kunne ikke forestille mig en vildere start på solokarrieren end at spille min debutkoncert på Arena-scenen, siger Carl Emil Petersen til Roskilde Festival. 

Roskilde Festival afslører den endelige plakat med cirka 175 navne i begyndelsen af april. 

Læs også Dansk rockband går i opløsning