Uhyggeligt tilbud fra kommunen: Gratis menneskeknogler

Københavnsk kvinde gjorde ubehageligt fund, da hun luftede sin hund på Assistens Kirkegård

Gratis kompostmuld er et tilbud fra mange kommuner, fordi de har store grønne områder,  hvor grene, blade og andet grønt afgfald bliver til store mængder kompost.

Det gælder også Københavns Kommune, som blandt andet udleverer muld på Assistens Kirkegård, midt i København. Men midt i bunken med kompost stod der en spand - med menneskeknogler. Det skriver Ekstra Bladet.

Det var københavneren Dorte-Maria Kræmmer Møller, der gjorde det ubehagelige fund, da hun luftede sin hund Uffe på kirkegården.

-Jeg har fundet mange mærkelige ting på kirkegårde, men det her er det vildeste. Det er jo helt vildt crazy. Det er jo sådan noget, man altid er lidt bange for at finde, siger Dorte-Maria Kræmmer Møller til Ekstra Bladet.

Sagen giver røde ører i Københavns Kommune, der nu har indledt en undersøglse af, hvordan de gamle knogler er havnet sammen med den grats kompostmuld.

-Det må være os selv, der har gravet dem op, men de skulle selvfølgelig have været i en rastegrav, fortæller Bianka Saarnak, der er centerchef i Københavns Kommunes Teknik og Miljøforvaltning.

-Der må være gået noget helt galt, og vi vil straks finde ud af, hvad der er sket. Man kan hente gratis krydderurter hos os, men ikke knogler, og det er slet ikke meningen, at der skal være åbent derind til, fortæller hun ifølge Ekstra Bladet.

Københavns Politi sendte en patrulje til stedet efter fundet og er også ved at undersøge den besynderlige sag.

Københavns Kommune oplyser til TV 2 Lorry, at der var tale om en spand med knogler, men at den stod i et område, hvortil der ikke er egentlig offentlig adgang, fordi området er arbejdsområde for kirkegårdens medarbejdere - og  blandt andet fungerer som opbevaringsareal. Derfor lå skiltet om gratis muld også i samme område.

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik