Uheldig dreng blev ikke ramt af spyd: Han faldt selv

Den 10-årige dreng, der i dag kom uheldigt afsted med et kastespyd, blev ikke ramt af det, men faldt selv ned over det.

Den uheldige 10-årige dreng der i dag, tirsdag, er blevet centrum i flere artikler i danske medier, blev faktisk ikke ramt af et flyvende spyd. 

Han var på vej ud for at hente et spyd, der stod i jorden, og på vejen faldt drengen og landede med lysken oven på det stående spyd. Et kastespyd er spidst i begge ender. 

- Alle regler er blev overholdt, og det her er bare rigtig uheldigt, fortæller Kennet Hallgren, der er skoleleder på Taastrup Realskole. 

- Vi havde to spyd med til undervisningen, og en sikkerhedslinie, som eleverne ikke må træde over, når spyddene bliver kastet. Og det er så på vejen ud for at hente spyddet, eleven falder over det. 

Brandfolk måtte skære spyddet over
- Han er helt cool. Han har på intet tidspunkt grædt, og han har eller ikke blødt. Men det ser jo voldsomt ud, når der pludselig holder en politibil, en lægeambulance, en ambulance og to store brandbiler foran skolen. 

Falckredderne vurderede, at det var for farligt at trække spyddet ud på stedet, fordi det kunne åbne for en blødning. Derfor blev brandfolk tilkaldt for at skære spyddet over, ellers kunne man ikke få drengen ind i ambulance. 

- Det skulle jo gøres sikkert og rigtigt, da man var bange for at jernet kunne blive for varmt og brænde drengen, derfor blev brandbilerne tilkaldt, fortæller Kennet Hallgren. 

quote Jeg sagde til ham, at han var mega cool, og han svarede, at det vidste han da godt.

Kennet Hallgren, Skoleleder, Taastrup Realskole.

- Jeg sagde til ham, at han var mega cool, og han svarede, at det vidste han da godt, så han var ved godt mod hele vejen. 

Den 10-årige skal overnatte på hospitalet, ikke fordi spyddet skal opereres ud, som politiet tidligere har meldt ud, men fordi han skal have en antibiotikakur. 

- På hospitalet kunne de trækket spyddet ud, og han kommer til at slippe rigtig billigt. Han har endda fået taget billeder af det, og han får også lov til at beholde spyddet. Så nu har han en god historie til fremtiden. 

Går glip af karameller
Det er faktisk kun en ting, den seje gut er lidt ærgerligt over.

- Ja, det er jo sidste skoledag i morgen for 9. og 10. klasse, og da han først kommer hjem fra hospitalet der, går han glip af karamellerne, men hans klassekammerater har lovet at lave en indsamling til ham. Så han skal nok få karameller. 

Hele kriseberedskabet på Taastrup Realskole har været sat i gang. Elever, lærere og forældre har været informeret undervejs, og de involverede har også modtaget krisebehandling. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik