Uheldig butikstyv: Flugtbilen ville ikke starte

En kvindelig butikstyv blev anholdt kort efter et tyveri, da flugtbilen ikke ville starte.

 - Hvis I ikke har råd til jeres egne cigaretter, så skal I ikke stjæle andres.

Sådan lyder opfordringen fra Nordsjællands Politi, efter en uheldig butikstyv blev snuppet af politiet på en tankstation.

Omkring kl. 13 gik en kvinde ind på tankstationen i Helsingør og forsynede sig med fire kartoner cigaretter. Hun 'glemte' dog at betale, hvorefter hun skyndte sig ud i en ventende bil, hvor der sad en mand bag rattet.

Men ak, bilen ville ikke starte, og dér sad de to så og nåede ingen absolut ingen steder, før politiet nåede ud til stedet.

Bilen ville ikke starte

 - Den timede og tilrettelagte plan led dog et gevaldigt knæk, da flugtbilen ikke ville starte med det samme, og inden de to nåede at få gang i motoren, var vi ankommet til stedet og klar til at tage en snak med dem, lyder det fra Nordsjællands Politi på facebook, hvor de beskriver episoden.

Da politiet bad om at se den mandlige førers kørekort, viste det sig samtidig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for det. 

 - Forhåbentlig kan gårsdagens oplevelse få de to til at overholde loven fremover, og måske de nu også overvejer, om det er på tide at kvitte smøgerne, lyder det fra Nordsjællands Politi.

Du kan se hele opslaget her: 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik