Udskældte unge roses: Ingen ballade ved havnefest

Årets havnefest i Hundested er forløbet uden ballade.

Sidste år måtte medarbejdere fra Halsnæs Kommunes gadeteam flygte i en flaskeregn, da unge fra Hundested holdt uofficiel amok-fest på Mellemrummet i forbindelse med årets havnefest.

Men i år har de unge ikke voldt nogen problemer. Sådan lyder det samstemmende fra Hundested Havn og kommunens Natteravne. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi har hverken set eller hørt noget skidt. Intet. Heller ikke på Mellemrummet, hvor der var problemer sidste år. De unge, vi møder, tuller lidt rundt og hygger sig, siger Irene Wichmann, formand for Natteravnene i Halsnæs, til avisen. 

Opmærksomheden på de unge i Hundested har været skærpet, siden Hundested Skole den 22. juni indkaldte forældre til elever i udskolingen for at adressere et stigende problem med unge, der hærgede og drak.

Skolens daglige leder havde på det tidspunkt indberetninger om 100 unge. Som resultat af mødet blev der etableret Facebook- og forældre-grupper for at lave aftaler om, hvem der holder et vågent øje på de unge.

Havnefoged Søren Brink var også med på mødet i juni. Her fortalte han om sine gentagne oplevelser med unge, der badede ulovligt i havnen og raserede, hvor de kom frem. Det er dog en anderledes positiv tilbagemelding, havnefogeden er klar med efter årets havnefest.

- Som havnemand er jeg tilfreds. Der er ingen ødelagte kummer, ingen smadrede skilte og flasker, og ingen problemer hverken på havnen eller stranden, så vidt jeg ved, siger Søren Brink til Frederiksborg Amts Avis.

Nordsjællands Politi har heller ingen meldinger fået om ballade med de unge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Lars Weiss

Aflyser alt: Københavns overborgmester tvunget i isolation

rørledning banedanmark

playHer bliver et kilometerlangt kabelrør bugseret gennem København i kæmpe manøvre

fakkeloptog peter bangs vej

Borgere går fakkeloptog for at mindes trafikdræbt femårig

lise nør

Lise Nørgaard modtager statslig hæderspris som 103-årig

Halsnæs

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere