Fra Distortion 2016 Foto: LiseHJ-Photography

Udskældt festival rykker ind midt på Rådhuspladsen

Distortion offentliggør ny scene midt på Rådhuspladsen.

Høje basrytmer, fulde mennesker, litervis af øl - og tis - fylder traditionen tro gaderne i København i begyndelsen af juni.

Gadearmbånd

Distortions gadearmbånd koster 125 kr., og støtter gadefesterne. Distortion skal i 2017 sælge 14.000 armbånd, ellers risikerer gadefesterne at lukke. 

Og nu melder Distortion ud, at de har fået grønt lys fra Københavns Kommune til en ny scene for de som har købt 'gadearmbånd'. 

Festen skal foregå midt på Rådhuspladen onsdag den 31. maj og torsdag den 1. juni fra klokken 16.00 og til midnat.

Og det er ganske store navne, der skal indtage den nye scene under festivalen. Blandt andet  MORTEN (tidligere kendt som Morten Breum red.), TooManyLeftHands, Brandon Beal, Djames Braun, Kesi, Sleiman, Oliver Ingrosso (SE), og Kidd. 

Læs også Politi løb om kap med tyve, men så kom Batman

Distortion havde oprindeligt ansøgt om at spille musik på Rådhuspladen til klokken 02.00, men det har kommunen altså givet afslag på. 

Festen på Rådshuspladen skal ifølge Distortion-folkene hjælpe med at trække festivaldeltagerne væk fra brokvartererne kl. 22.00, så renhold og nedtagning kan ske til tiden, og derudover have en  præventiv effekt på afledte piratfester i brokvartererne. 

Læs også Yeezy-kup i København: Værdifulde Kanye West-sko stjålet