Udskældt Brøndby-top planlægger afsked

Per Bjerregaard og Benny Winther regner med at forlade Brøndby i 2013 og leder efter deres egne efterfølgere.

Brøndbys magtfulde formand Per Bjerregaard og næstformand Benny Winther regner med at overgive ledelsen i Brøndby om to år.
Det fortæller Benny Winther i et interview med B.T. Processen med at finde en fremtidig formand er i gang.
- Vi har to kandidater nu. Vi har et par stykker, som, vi håber og tror, har det, der skal til.
- Vi forhandler ikke med dem, for en sådan position er ikke noget, man forhandler om, siger Benny Winther, der afviser, at han selv agter at stille op til formandsposten.
Brøndby har ikke været i stand til at levere varen hverken sportsligt og økonomisk de senere år, hvor klubben ifølge Winther har forsøgt at købe sig til succes.
Det har været dyrt og samtidig har Brøndby bevæget sig væk fra sin egen identitet med at frembringe talenter af egen avl frem for at købe "omrejsende artister", som Benny Winther kalder mange af klubbens indkøb.
- Per og jeg forsøger at holde ud indtil sommeren 2013, for så har vi ligesom fået begravet fortidens synder, hvor nogle af de vanvittige kontrakter udløber. Det er jo ikke en fast deadline, men det nærmer sig jo.
- Vi vil gerne aflevere en klub, der er i god stand økonomisk, sportsligt og med den rette ånd. Per og jeg vil gerne overdrage en klub til nogle mennesker, som har samme syn på tingene, som vi har, fortæller Benny Winther.
Per Bjerregaard og Winther har ofte fået skylden for at sidde på al magten i Brøndby, og dermed være årsagen til de mange forkerte beslutninger, der er truffet de senere år.
Men Bjerregaard er ifølge Benny Winther ikke så enerådig, som han er blevet beskyldt for.
- Vi gav plads til andre på et tidspunkt. På grund af al hetzen og skriverierne brugte Per ikke sin indflydelse så meget, som han burde have gjort i den periode, hvor det begyndte at gå galt.
- Alle skreg, at Per bestemte alt, og at han var enerådende, og på et tidspunkt reagerede han ved at trække sig et skridt tilbage.
- Han følte, at han skulle følge pressens anvisninger. Og det er det, at han har givet plads til andre, der har bragt os på vildspor, mener Benny Winther.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik