Ubåds-partner tvivler på forklaringen om kulilteforgiftning

Christoffer Meyer, som har været med til at bygge ubåden, undrer sig over Peter Madsens forklaring om kulilteforgiftning.

Peter Madsen har endnu engang skiftet forklaring på, hvad der skete i ubåden den 11. august, hvor freelancejournalisten Kim Wall aldrig vendte tilbage. Under den seneste afgøring med politiet har Peter Madsen fortalt, at Kim Wall døde som følge af kulilteforgiftning, mens han var på ubådens dæk. 

Christoffer Meyer, der var med til at bygge ubåden, og som derfor kender Nautilus' konstruktion, køber dog ikke den forklaring. Det skriver Ekstra Bladet. 

quote Hvis man som almindelig person sidder nede i ubåden, og der kommer udstødningsgas fra en dieselmotor, så vil du kravle op og ud gennem tårnlugen og ud i frisk luft. 

Christoffer Meyer, byggepartner, Nautilus

Hvis det er tilfældet, at hun er død af kulilteforgiftning, så skal der ifølge Christoffer Meyer være to ting på plads. 

- Den ene er, at tårnlugen selvfølgelig skal være lukket. Og den anden ting er, at afgasningssystemet fra motoren skal være gået i stykke, så udstødningsgassen kan være kommet ud i maskinrummet og ud i resten af ubåden, siger Peter Madsens mangeårige samarbejdspartner Christoffer Meyer til Ekstra Bladet.  

'Der skal meget til for, at kulilteforgiftning slår dig ud'

Ifølge Christoffer Meyer er kulilteforgiftning desuden heller ikke noget, der kan slå en person ud på nul komma fem. Han undrer sig også over, hvorfor Kim Wall ikke kravlede ud af ubåden, hvis man skal tro Peter Madsens forklaring om, at hun blev kulilteforgiftet.

- Hvis man som almindelig person sidder nede i ubåden, og der kommer udstødningsgas fra en dieselmotor, så vil du kravle op og ud gennem tårnlugen og ud i frisk luft. Det siger sig selv, siger Christoffer Meyer til Ekstra Bladet. 

Politiet har endnu ikke fået en forklaring på, hvorfor journalisten Kim Wall skulle dø, eller hvor de resterende dele af hendes lig befinder sig. ​

Peter Madsen har erkendt at han parterede den svenske journalist. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik