Ubåd bjærget - efterlyst kvinde mangler stadig

Københavns Politi vil bruge natten til søndag på at undersøge den nu bjærgede ubåd, der lørdag aften ikke er tømt for vand.

Der har siden lørdag ud fra Dragør været arbejdet med bjærgningen af den sunkne ubåd, der siden tidligt fredag morgen har været efterlyst. 

Den er nu hævet fra bunden og på vej mod et lukket område i Nordhanvnen, hvor den forventes at ankomme klokken 22.00, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse. 

Her vil den blive delvis tømt for vand, således at den kan løftes op på land. Dette forventes at tage flere timer, da der samtidig skal gennemføres den nødvendige sporsikring.

Politiet arbejder i båden natten ud

Når det teknisk er muligt, vil ubåden blive transporteret til en lukket hal, hvor der vil blive gennemført en egentlig gerningsstedsundersøgelse.

Det har indtil videre ikke været muligt at se, hvad der er i ubåden, oplyser politiet. 

Det praktiske arbejde med bugsering af ubåden og den efterfølgende kriminaltekniske undersøgelse forventes at blive gennemført i løbet af natten samt søndag.

Udsender signalement 

Indtil det er muligt at undersøge ubåden kører efterforskningen stadigvæk i flere spor - og omhandler således stadigvæk en eftersøgningningsindsats af Kim Wall.

Politiet vil derfor stadigvæk gerne tale med mennesker, som ikke allerede har oplyst om hendes færden - herunder hvis nogen har set hende forlade ubåden i tidsrummet fra torsdag aften kl. 2100 eller som fra en både har set personer på ubåden, når den var oppe ved vandoverfladen.

Kim Wall beskrives som 30 år, 160 cm høj, spinkel af bygning, rødbrunt hår, brune øjne. Iført en orange bluse med lange ærmer, sort/hvid blomstret nederdel, nylonstrømper og hvide tennissko.

Eventuelle oplysninger til telefon 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik