Tyvstarter med engelsk fra 1. klasse

Hørsholm Kommune har netop vedtaget, at eleverne på fire folkeskoler fra næste skoleår begynder med engelsk i 1. i stedet for i 3. klasse.

Engelsk fra 1. klasse er et element i den reform af folkeskolen, som regeringen fremlagde sidste år i december, og det vink med en vognstang er slået igennem i Hørsholm Kommune, der netop har vedtaget, at eleverne på fire folkeskoler fra næste skoleår begynder med engelsk i 1. i stedet for i 3. klasse.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hørsholms budgetaftale for 2013-2016 indeholdt to ekstra ugentlige lektioner, og nu har Børne- og Skoleudvalget besluttet, at de to timer skal bruges til at give eleverne engelsk i 1. og 2. klasse.

- Jeg synes, det er rigtig fint, at vi får de engelsktimer ind. Vi har ressourcestærke børn i Hørsholm, så jeg tror godt, at børnene kan rumme det. Som politiker er jeg tilfreds med, at vi har kunnet finde en løsning, som lærerne også er tilfredse med, siger udvalgsformand Pernille Schnoor, som lægger vægt på, at det er skolerne, der har prioriteret, hvad de to ekstra timer skulle bruges på.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bedstemor Ann1

playBedstemor Ann har haft 19 plejebørn: "Nærkontakt med dyr er vigtigt"

metaldetektor

Henrik tabte sin guldring: Fundet med hjælp fra lokal facebookgruppe

Hund, kat og hest

Hader dit dyr nytårskrudt? Her er, hvad du kan gøre

unge hjemløse

Slut med unge sofa-sovere: København opfører 36 ’skæve boliger’

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere