Tyv stjal værdifuld samling: Nu beder FCN-assistenttræner om hjælp

FC Nordsjællands assistenttræner har fået stjålet en række værdifulde samler-fodboldtrøjer. Nu udlover han en dusør.

- Spred gerne budskabet, for det er noget, der betyder rigtig meget for mig, siger Søren Krogh i videoen. Foto: FC Nordsjælland - Twitter

- Hej alle sammen. Jeg har brug for hjælp!

Sådan lyder bønnen fra FC Nordsjællands assistenttræner Søren Krogh.

I en video lagt op på klubbens Twitter-profil fortæller han, at han har haft indbrud i sit hjem, og at tyven er sluppet afsted med alle de fodboldtrøjer, han har byttet sig til gennem hele sin karriere.

- Der har været en ubuden gæst – en tyveknægt – på besøg hos mig, som er brudt ind i min kælder og har stjålet noget, der har stor værdi for mig: Alle mine fodboldtrøjer, siger Søren Krogh.

Læs også Indbrudstyv dømt for over 700 indbrud: Her er mit første indbrud

Enhver fodboldnørds mareridt

Samlingen tæller blandt andet spillertrøjer fra Bayern München, FC Barcelona, mesterskabstrøjer fra Brøndby samt trøjer Manchester United, som er Søren Kroghs favoritklub.

Dertil kommer også en masse ungdomslandsholdtrøjer fra hans egen karriere i dansk fodbold.

- Jeg har desperat brug for hjælp til at finde denne her synder. Spred gerne budskabet, for det er noget, der betyder rigtig meget for mig, siger Søren Krogh.

Ifølge Twitter-opslaget udlover Søren Krogh en flot findeløn til den eller de personer, der kan hjælpe ham med at få fodboldtrøjerne tilbage igen.

Lang karriere

41-årige Søren Krogh spillede i sin aktive karriere i Holstebro BK, Brøndby IF, BK Frem, FC Nordsjælland, BK Frem og Boldklubberne Glostrup Albertslund.

Her ses et foto fra 2004, da Søren Krogh spillede i BK Frem. Foto: Liselotte Sabroe - Ritzau Scanpix

Han fik sin debut i landsholdsregi den 6. august 1992 for Danmarks U/17-fodboldlandshold, da han blev skiftet ind i 4-0-sejren over Østrig i en internordisk turnering.

I 2015 blev han ny assisterende træner i FC Nordsjælland på klubbens førstehold.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik