Tvivl om Brøndbys fremtid får Børsen til at dømme pause

Børspausen i Brøndby skyldes, at der er for stor usikkerhed om klubbens fremtid, vurderer analytiker.

De mange uafklarede spørgsmål om fodboldklubben Brøndbys fremtid hober sig op, og det er grunden til, at klubbens aktier mandag formiddag er sat ud af spillet på fondsbørsen i København.

- Der er skabt berettiget tvivl om værdien af et børsnoteret selskab, når der er så mange spekulationer, som det er tilfældet med Brøndby, vurderer Per Hansen, investeringsøkonom i Nordnet.

- Der er så mange bolde i luften, at investorerne ikke rigtig ved, hvad der foregår. Bliver der udbetalt spillerlønninger, får man en kreditmulighed på plads, skal der tilføres aktiekapital og så videre, siger Per Hansen.

Al aktiehandel er suspenderet

Mandag formiddag oplyser Nasdaq OMX, at der er etableret såkaldt børspause i Brøndby, og at der afventes en meddelelse fra selskabet.

Under en børspause suspenderes al handel med selskabet på fondsbørsen, så der hverken kan købes eller sælges aktier i den hårdt trængte fodboldklub.

- Når OMX etablerer børspause, er det en slags overdommerløsning, hvis der er for stor tvivl om værdien af et selskab, siger Per Hansen.

Spillerne har stadig ikke fået januarløn

Torsdag aften i sidste uge meddelte den økonomisk pressede fodboldklub til fondsbørsen, at der ikke var kommet nogen aftale på plads mellem klubben og Spillerforeningen i striden om udbetaling af feriepenge til spillerne.

Samtidig har spillerne i klubben ikke fået deres januarløn udbetalt, selv om kalenderen nu viser februar.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik