TV2/ Lorry henter ny chef hos TV2

TV2/ Lorry har ansat den 45-årige Morten Kjær Petersen som administrerende direktør fra 1. januar 2015. Han kommer fra en stilling på TV 2, hvor han har haft ansvar for den kreative og strategiske udvikling af markedsføring for alle TV 2s kanaler, herunder TV 2s aktiviteter på de sociale medier.

Morten Kjær Petersen har en lang karriere bag sig, blandt andet som chefredaktør for DR P3, DR P4 og Radioavisen og som leder på DR P3 og redaktør på Aftenshowet.

Bestyrelsen har valgt Morten Kjær Petersen på grund af hans viden om og passion for regional journalistik, samt hans ledererfaringer, hans kreative og strategiske evner, samt hans store erfaring med public service.

"Morten har i ansættelsesprocessen præsenteret os for store visioner omkring de mange muligheder, han ser i TV2/ Lorry. Morten insisterer på, at god regional journalistik er vigtigere end nogensinde, nu hvor globalisering og polaritet er stigende. Vi får en direktør, hvis hjerte banker for den regionale journalistik, og som vil kæmpe for, at TV2/ Lorry forbliver vigtig for borgerne i hovedstadsregionen, og så får vi en direktør, der udover store ambitioner for produktet, også står for nogle gode ledelsesprincipper", siger bestyrelsens formand, Frede Jørgensen.

"Vi skal lære vores seere rigtigt godt at kende og finde ud af, hvad der er vigtigt for dem i deres daglige liv. Vi er meget tættere på dem, end nogle af de landsdækkende eller globale medier kan være, det skal seere og brugere kunne mærke. Vi skal fortælle historier, der betyder noget for det liv, vi lever til dagligt og som påvirker os i det nære. Vi skal lukke op for, at seerne kan være med til at fortælle deres historier hos os. Vi lever i en tid, hvor teknologien giver uanede nye muligheder for at formidle regional journalistik på helt nye måder, og dem skal vi i gang med at undersøge sammen med vores seere og brugere.

TV2/ Lorry har gennem 25 år vist, at regional journalistik kan have mange former og er yderst relevant. Jeg glæder mig meget til at starte i januar og møde de dygtige medarbejdere, som jeg kan se på skærmen, at der er på TV2/ Lorry. Vi skal så sammen tegne vejen for, hvordan vi sikrer, at TV2/Lorry også er vigtig i fremtiden", siger Morten Kjær Petersen.