TV 2 Lorry gik ind i sagen: Nu reagerer Politiet

Politiet tog her til aften ud til den person, der har generet og truet Michael Nørgaard fra Ølby

Politiet rykkede i aftes ud til den mand, der har generet Michael Nørgaard fra Ølby de seneste dage. Politiet har orienteret Michael Nørgaard om, at de har henvendt sig til personkredsen og taget en alvorlig samtale med dem.

"De fortalte, at de her til aften har haft en adfærdsregulerende samtale med manden," siger han til TV 2 Lorry her til aften.

Chikanen startede i lørdags da han gjorde en beboer i Morelhaven ved Køge, hvor Michael Nørgaard bor, opmærksom på, at han kørte alt for stærkt i sin bil i et område, hvor der er legende børn. Men manden i bilen tog ikke særlig godt imod opfordringen til at sætte farten ned. Han steg ud af bilen og ville slås. Efter episoden fik Michael Nørgaard en række ubehagelige opkald og sms'er på sin mobil. Den vrede mand skrev blandt andet:

"Jeg skal nok få nogle rocker typer til at dukke op foran din tør og komme med en truende adfærd. Enten mander du dig op og ringer til mig, ellers ved jeg jo godt, hvor du bor. Du kan tage det som en trussel, hvis du har lyst. Din svans." fortæller Michael Nørgaard til TV 2 Lorry.

I løbet af weekenden kontaktede Michael Nørgaard flere gange politiet, men de oplyste, at de havde for travlt. Politiet erkendte i TV 2 Lorrys udsendelse 19:30, at de burde have reageret hurtigere på sagen. Michael Nørgaard er glad for, at politiet nu endelig er gået ind i sagen, men kan ikke forstå, at der først sker, efter han klager til pressen.

"Det er rystende, jeg er virkelig chokeret over, at man er nødt til at kontakte medierne, inden der sker noget ," siger han til TV 2 Lorry her til aften.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik