TV 2 Lorry åbner sin have for Menneskebiblioteket

Kom, vær med og test om dine fordomme holder.

Har du et anstrengt forhold til romaer, arbejdsløse eller transkønnede? Vil du vide, hvordan det er at være autist, jøde, skizofren, overvægtig eller hvad det vil sige, at have en depression? Så kom og vær med på søndag d. 28. maj, hvor Menneskebiblioteket udlåner mere end 15 af deres menneskelige bogtitler.  Hvert udlån varer op til en halv time, hvor låneren må spørge den menneskelige bog om alt. Det hele foregår i TV 2 Lorrys forhave på Allégade på Frederiksberg fra klokken 12.00 - 15.00.

I øjeblikket er Lorry+ aktuel med en serie, hvor en af vores egne værter John Rahbek udfordrer sine egne fordomme og mangel på viden om bestemte grupper i befolkningen. I gennem seks afsnit låner han på Menneskebiblioteket en kropsudsmykket, en roma, en psykisk syg, en autist, en dansk kvinde, der er konverteret til islam og en ung handicappet.

Med eventen i TV 2 Lorrys forhave, vil vi give alle seere og brugere i vores sendeområde chancen for også at blive klogere på mennesker, der møder fordomme eller som på en eller anden måde ikke er helt som de fleste. I samarbejde med Menneskebiblioteket, har vi derfor arrangeret eventen, for vi tror på at dialog gør os klogere og kan mindske had og fordomme.

Menneskebiblioteket stiller sin lånerskranke op på plænen, og det er helt gratis at låne en bogtitel. Det er muligt at samtale med bogen enten på TV 2 Lorrys område eller i Revymuseets have lige ved siden af. Et udlån tager op til en halv time og alle "bøger" har meldt sig frivilligt.

Der kræves ingen tilmelding, og hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere, så se serien Menneskebiblioteket her.

Vi glæder os til at se dig!


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik