Trykkefrihedsselskabet planlægger arrangement med Hedegaard

På trods af drabsforsøget på formanden for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard tirsdag, holder selskabet fast i et arrangement torsdag aften, hvor det stadig er planen, at Lars Hedegaard dukker op.

- Jeg har forsøgt at få fat i Lars Hedegaard flere gange i dag, men det er ikke lykkedes endnu. Men jeg forventer helt bestemt, at han dukker op til arrangementet i morgen, hvor han skal være ordstyrer, siger bestyrelsesmedlem i Trykkefrihedsselskabet, Aia Fog til DR Nyheder.

Arrangementet handler om omskæring af drenge og finder sted i København torsdag aften, og Trykkefrihedsselskabet holder fast i planerne af flere grunde, siger bestyrelsen.

- Vi vil ikke lade os kue eller skræmme af attentatet, så indtil vi hører andet fra Lars Hedegaard, holder vi fast og gennemfører arrangementet. Men det det skulle undre mig meget, hvis Lars Hedegaard ikke dukker op. Jeg er sikker på, at han står der som ordstyrer i morgen aften, siger Aia Fog.

Et andet af bestyrelsesmedlemmerne i trykkefrihedsselskabet, Dan Ritto, tager turen fra sin bopæl i Aarhus til København for at deltage i arrangementet i morgen.

- Jeg har taget hele dagen fri for at komme i morgen. For det er vigtigt at støtte op om Lars Hedegaard, og ikke mindst sende et signal om, at vi holder fast i vores ytringsfrihed på trods af angrebet, siger Dan Ritto.

Ifølge bestyrelsen i Trykkefrihedsselskabet er der ingen planer om at forhøje sikkerheden omkring mødet i morgen aften.

- Det må være en politimæssig vurdering, men umiddelbart kan jeg ikke se nogen grunde til at lave ekstra sikkerhedsforanstaltninger, siger bestyrelsesmedlem Aia Fog til DR Nyheder.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik