Trods terror: Travl påske i Københavns Lufthavn

Passagertallet i Københavns Lufthavn steg samlet med 11 procent i marts sammenlignet med samme måned sidste år.

Næsten 2,3 millioner.

Så mange mennesker rejste gennem Københavns Lufthavn i marts måned, og væksten kan især tilskrives en stærk påske, melder lufthavnen.

Særligt har der været fuld fart på de europæiske ruter, hvor der var 12,6 procent flere rejsende i år sammenlignet med marts 2015.  

- De europæiske storbyer er populære blandt danske rejsende, og mange tilrejsende har også fået øjnene op for København og Danmark som rejsemål. Sammenlignet med sidste år er der flere afgange og flere sæder på mange destinationer, og der er også kommet nye muligheder til, siger lufthavnens administrerende direktør, Thomas Woldbye, i en pressemeddelelse. 

Den travle påske faldt i år i uge 12 - fra mandag d. 21. marts til søndag d. 27 marts. Terrorangrebet i Bruxelles den 22. marts, hvor to selvmordsbombere dræbte sig selv og mange andre rejsende i Zaventem-lufthavnen, fik altså ikke folk til at flyve mindre - snarere tværtimod.

Flere benyttede sig også af indenrigsflyvninger i årets tredje måned. I marts steg trafikken mellem Københavns Lufthavn og de danske provinslufthavne således med 2,4 procent. Det er især mellem København og Aalborg, der er en øget indenrigstrafik, oplyser lufthavnen. 

  


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik