Trippeldrab ligner iskold likvidering

De tre dræbte på Frederiksberg blev fundet liggende ned. Der er ikke tegn på kamp.

Der har i dag været afholdt obduktioner i forbindelse med drabet på de tre unge mænd, der onsdag blev fundet døde i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg.

Det ligger nu fast, at de unge mænd blev dræbt med skud. Der er anvendt både et jagtgevær og en pistol i forbindelse med drabene, oplyser Københavns Politi.

Der er ikke fundet våben i lejligheden. Politiet antager, at våbnene er blevet fjernet i forbindelse med drabene.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Lejligheden bærer ikke præg af kamp, og de dræbte blev fundet liggende i henholdsvis en seng og på en madras på gulvet. Politiet arbejder derfor med en teori om, at de er blevet opsøgt, mens de lå og sov.

Politiet kan endnu ikke sige, om der har været én eller flere gerningsmænd om at udføre drabene.

Der er hørt skud i området umiddelbart efter klokken 01 natten til onsdag, og et vidne har forklaret om to mænd, der kort før 4 var på et stillads, der er opstillet ved den ejendom, hvor drabene skete. De to mænd kørte efterfølgende væk i en mindre mørk bil.

Københavns Politi vil gerne i kontakt med personer, der har oplysninger af interesse for sagen. Herunder personer, der har været på Christian Paulsens Vej omkring tidspunktet, hvor der blev hørt skud og tidspunktet, hvor der blev set personer på stilladset.

Dette også selv om vidnerne ikke selv mener at have observeret noget. Ligeledes vil politiet gerne tale med eventuelle vidner, der har hørt skud, men som ikke tidligere har kontaktet politiet.

Derudover vil politiet gerne have oplysninger om personer, der har haft rådighed over våben, bestemte personers mistænkelige færden eller adfærd eller om de to mænd på stilladset.

Man kan kontakte politiet på 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik