Tricktyve på spil: To sager om falsk rengøring i Nordsjælland

Nordsjællands politi har modtaget flere anmeldelser om folk, der opsøges af falske rengøringsdamer

I Køge har de haft problemer med en falsk hjemmehjælper. Hovedstadens Beredskab advarer mod en person, der udgiver sig for at være fra beredskabet og ringer folk op. Og nu kan Nordsjællands Politi fortælle, om borgere, der bliver opsøgt af rengøringsdamer, som ingen har bestilt og ingen kender til.

En kvinde med adresse på vejen Enghave i Rungsted Kyst blev mandag formiddag opsøgt af to kvinder, der forsøgte at få adgang til hendes bolig under dække af, at de skulle gøre rent. Kvinderne havde selv åbnet døren til hendes bolig og forklarede på engelsk, at de skulle gøre rent. Men den 45-årige beboer blokerede fysisk, så de ikke kunne komme ind, hvorefter de forsvandt.,

De to kvinder beskrives som:

A: Kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, almindelig af bygning, hvid i huden og med lyst hår. Iført mørkegrå dynejakke og medbragte lys rygsæk. Talte fremmedsprog.

B: Kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, almindelig af bygning, hvid i huden og med sort mellemlangt hår. Iført mørkerød dunjakke. Talte fremmedsprog.

Nyt forsøg i Nærum

Lidt senere - klokken 11.30, var det en 94-årig kvindelig beboer på Nærum Vinge, i Nærum der fik besøg af en rengøringshælp, En tørklædeklædt kvinde, der talte gebrokkent dansk forsøgte at komme ind i lejligheden.

Den 94-årige havde dog sikerhedskæde på sin dør og nægtede klogeligt at lukke op.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik