Foto: TV2/Lorry

Tricktyv masserede ældre kvinde

En 79-årig kvinde fik massage af tricktyven, mens en medgerningsmand gennemsøgte hendes pung. Det skriver DAGBLADET Køge.

Et hold tricktyve havde torsdag aften taget en ny og fræk metode i brug for at tiltvinge sig adgang til en ældre kvindes bolig i Køge.

Klokken 17.46 kontaktede en 20-25-årig kvinde den 79-årige, mens de var på vej op i elevatoren i den ejendom, hvor kvinden bor. Her tilbød den unge kvinde at massere den 79-årige.

Hun accepterede tilbuddet og fik derefter massage liggende med ansigtet mod en væg af den fremmede kvinde, der beholdt sit regntøj på og havde hætten oppe om ansigtet. Den 79-årige ænsede dog, at en anden medsammensvoren kortvarigt var kommet ind i hendes lejlighed, men var gået igen kort efter.

Kvinden spurgte også, om den 79-årige kunne veksle penge, men det afslog hun.

Efter cirka 20 minutter forlod kvinden stedet, og den 79-årige kunne konstatere, at et nøglebundt var stjålet. Nogen havde også undersøgt hendes pung, men dog ikke stjålet noget.

- Det er en fremgangsmåde, vi ikke har set før. Vi vil gerne advare mod, at man går med til den slags og tager en fremmed med ind i sit private hjem. Der må man godt sætte spørgsmålstegn ved, om det er klogt, siger vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi i Køge til DAGBLADET Køge.

Massøren er beskrevet som en 20-25-årig kvinde med udenlandsk udseende.

Hun er cirka 160-170 centimeter høj og almindelig af bygning og med let mørklødet hud.

Hun talte dansk med accent og var iført en mørkblå regnfrakke med hætte og regnbukser i samme farve.