Treårig bragt til Rigshospitalet efter legeulykke

I børnehave fik dreng viklet en kæde om halsen, da han kravlede ned fra et legestativ.

En treårig dreng er fredag bragt til Rigshospitalet efter en legeulykke i en børnehave i Havdrup på Sjælland. Drengen er ved bevidsthed, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Drengen fik viklet en kæde rundt om halsen, da han kravlede ned fra et legestativ, og hang fast. Ifølge politiet blev ulykken hurtigt opdaget, og drengen har formentlig ikke været bevidstløs.

- Vi ved, at han skreg i vilden sky, efter at han blev taget ned fra stativet, og det er forhåbentligt gode tegn, fortæller polititalsmand Carsten Andersen til Ritzau.

Drengens forældre er blevet underrettet om ulykken.

Det var institutionens personale, der kort før klokken 10 fredag formiddag blev opmærksom på situationen, blandt andet fordi et andet barn skreg op, da legekammeraten hang fast i stativet.

- Vi ved ikke, hvor længe han har siddet fast. Man har talt om, at det højst kan have varet et minut. Det er selvfølgelig også lang tid, men det kan også være, at der er tale om få sekunder, fortæller Carsten Andersen.

På Rigshospitalet skal drengen undersøges, og på nuværende tidspunkt har man endnu ikke overblik over, om han har lidt nogen skade.

- Der er umiddelbart ikke noget, der tyder på det, men vi ved det ikke endnu, siger Carsten Andersen.

Midt- og Vestsjællands Politi indleder nu en undersøgelse på institutionens område med henblik på at klarlægge de nærmere omstændigheder ved ulykken. Politiet har desuden underrettet Sikkerhedsstyrelsen om episoden.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Skyderi i Brønshøj

Skyderi i nat – to mænd bragt på hospitalet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

Solrød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere