Tre tips til fridagene: Det kan du lave i weekenden

Byg dit drømmehus i en lille udgave, tegn din egen tegnefilm eller oplev en dramatisk teaterforestilling. Det kan du opleve i denne weekend.

Teater: Erhard mod Monopolet

Mungo Park i Allerød står bag en ny teaterforestilling, der hedder ”Erhard mod Monopolet”.  En forestilling, der finder sted i Egnsteaterscene i Gladsaxe fra den 22. marts - 15. april.

Og det er ikke helt tilfældigt, at det netop er her, forestillingen foregår i. For i år 1963 bygger TV-monopolisten, DR, den nye TV-by i Gladsaxe.

Men ikke alle er lige enige i DRs måde at bruge monopolet på. Erhard Jacobsen tager kampen op mod dem, han mener, er røde lejesvende og belyser verden ensidigt. Han vil sikre en mere alsidig fortælling om Danmark. Derfor tager han kampen op med DRs Børn og Unge-chef, Mogens Vemmer.

Det bliver en kamp, der ikke går stille for sig. Du kan denne weekend genopleve fortællingen, nu som teaterkunst.

Hvor og hvornår:

MUNGO PARK i Gladsaxe, Høje Gladsaxe Torv 4. 2860 Søborg. Lørdag KL. 17.00.

Læs mere her

 
 

Familieworkshop: Lav stop motion film

Tegn et motiv, tegn det igen og igen og igen. Hver gang skal det bevæge sig en lille bitte smule. På den måde kan man snyde både sin egen og andres hjerner til at tro, at motivet bevæger sig.

Den ældgamle tegnefilmsteknik stop motion lever stadig. Denne weekend kan du svinge fordi Biblioteket på Frederiksberg, hvor du kan blive instrueret i, at vække det døde papir til live. Fælles for alle er, at motiverne tager udgangspunkt i Alfons Åbergs karakteristiske univers.

Hvor og hvornår:

Lørdag kl. 12:00 på Frederiksberg Musikbibliotek, Falkoner Plads 3, Frederiksberg.

Læs mere her

 
 

Familieworkshop: Byg dit drømmehus i miniature

Højt til loftet, kæmpe stue eller tre etager? – hvordan ser dit drømmehus ud, hvis kun fantasien sætter grænser?

Denne weekend giver Lyngby-Taarbæk Stadsarkiv dig mulighed for at bygge det hus, du altid har drømt om, bare meget mindre. Det er røde mursten, strå og mange andre materialer, der er til rådighed, når du skal gøre dit hus fra drømmene til virkelighed.

Målet med workshoppen er, at blande klassisk historieformidling med kreativitet – for nogle mener, at man lærer bedst, når man leger.

Hvor og hvornår:

Lørdag kl. 11:00. Det koster 35 kr. for materialerne.

 Læs mere her


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik