Tre teenagere hærgede Hvidovre

Politiet anholdte tidligt i morges tre formodede gerningsmænd, der huserede et område i Hvidovre natten til torsdag.

Tre teenagere har i nat huseret i området omkring Avedøregårdsvej i Hvidovre. Det oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Michael Bundgaard, til TV 2 Lorry torsdag.

- Vi modtager en anmeldelse klokken 00.14, og klokken 04.26 har vi den første anholdte, siger vagtchefen og fortsætter:

- Senere pågriber vi to andre, som også er formodede gerningsmænd.

De tre formodede gerningsmænd, der alle er under 20 år, begik i nat omfattende hærværk omkring Avedøregårdsvej og stikvejene hertil.

- Det handler om hærværk på biler, carporte, lygtepæle og andet materiel, siger Michael Bundgaard og fortæller, at han ikke er bekendt med, om de tre unge mænd er kendt af politiet i forvejen.

Teenagerne er løsladt af politiet igen, der nu påbegynder efterforskningsarbejdet for at finde op og ned i de anmeldelser, der er kommet ind fra området i løbet af dagen.

- Indtil videre er vi oppe på ti anmeldelser fra i nat, som højst sandsynligt kan knyttes sammen med de tre formodede gerningsmænd. Men der kan sagtens være mange flere - folk kan jo være på vinterferie, siger vagtchefen.

Han lægger endvidere vægt på, at sagerne ikke betragtes som drengestreger, da både mængden og graden af hærværk er omfattende.

Han ser derfor gerne, at borgerne i det pågældende område i Hvidovre kommune ser sig om en ekstra gang, når de forlader deres bopæl.

- Derfor vil jeg gerne opfordre til, at man lige kigger sig omkring på sin og naboens ejendom, og anmelder det til Vestegnens Politi, hvis der er begået nogen form for hærværk. Det vil naturligvis hjælpe vores efterforskning, lyder det fra Michael Bundgaard.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik